ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
КриминалеНовини

Арестуваха четирима, ограбили 74-годишен в село Триводици

74-годишен мъж осуети грабеж в дома му, като е успял да изгони четирима души, нахлули в двора му. Той е успял да ги изгони, но е установил липсата на 170 метра меден проводник и ръчна количка. По-късно четиримата са установени и задържани от полицията.

Инцидентът е станал на 4 март около 23 часа. Възрастният мъж е излязъл на двора, тъй като кучетата му лаели продължително време. Там заварил няколко непознати мъже, като един от тях го ударил в лицето и му поискал пари. Пенсионерът оказал съпротива и прогонил четиримата нападатели от имота си. Оказана му е и медицинска помощ.

По случая е образувано досъдебно производство в РУ-Стамболийски, а в оперативните и издирвателни действия се включили и служители от  отдел „Криминална полиция” и сектор „Специализирани полицейски сили”. За по-малко от денонощие разследващите влезли в дирите на четиримата извършители, които са от същото село.

Вчера мъжете, на възраст от 19 до 46 години, са били задържани с полицейска заповед. От тях са иззети и откраднатите вещи. Работата по документиране на досъдебното производство продължава под надзора на Районна прокуратура – Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина